Treci printr-o despărţire şi simţi că toată lumea ta s-a prăbuşit? 

Îţi este greu să accepţi plecarea lui?

Te simţi complet pierdută şi nu ştii încotro s-o apuci, nu mai ştii cine eşti fără el, simţi că nu vei mai putea iubi niciodată pe nimeni altcineva?

Am pregătit ceva pentru tine, astfel încât să nu mai suferi din dragoste!

Mini curs în format audio:

TU fără EL –

GHID PRACTIC DUPĂ O DESPĂRŢIRE!

Chiar dacă în acest moment viitorul pare imposibil, te asigur că în spatele 

suferinţei pe care acum o simţi se ascunde o minunată oportunitate 

de a te dezvolta personal şi a atinge fericirea şi împlinirea pe care le meriţi!

Profită de această despărţire pentru a deveni mai puternică şi mai #binecutine!

Ce îţi propun:

Un ghid practic, pas cu pas, care te va conduce prin toate etapele unei despărţiri şi te va ajuta să te simţi mai bine, să înţelegi ce se întâmplă, să ajungi să nu mai suferi şi să îţi poţi continua viaţa şi fără el!

Este un AUDIOBOOK pe care l-am scris şi l-am înregistrat din inimă, punând în el informaţii teoretice, dar şi din experienţa personală şi de la cabinet, din experienţa zecilor de cliente pe care le-am însoţit personal în această călătorie.

 Vei afla ce se întâmplă cu tine după o despărţire şi vei putea să vezi totul cu mai multă obiectivitate, nu prin filtrul nostalgiei. Apoi vei începe să te pui, în sfârşit, pe primul loc, pentru a putea identifica şi avea, pe viitor, relaţii sănătoase. 

Peste două ore de conţinut înregistrat:

Preţ 59 lei

BONUS: meditaţie pentru iubire!

Pierderea persoanei iubite, alături de care ne visam până la adânci bătrâneți şi în care ne pusesem speranţele, ne lasă, de cele mai multe ori, complet descoperiţi în faţa suferinţei, cu inima frântă. 

Şi nu este doar suferinţa pierderii, ci şi nesiguranţă în ceea ce priveşte viitorul, singurătatea înspăimântătoare, pierderea încrederii de sine – totul ne blochează şi nu mai vedem nimic pozitiv în jur, ne scufundăm pe zi ce trece într-o stare din care ne este greu să mai ieşim şi care ni se pare copleşitoare…

Poate că despărţirea a fost însoţită şi de durerea trădării, iar dezamăgirea e şi mai mare, pentru că nu ne aşteptam la un asemenea gest din partea cuiva în care aveam atâta încredere. Poate ne învinovăţim singuri, acuzându-ne că nu am făcut tot ce am fi putut pentru a împiedica acest sfârşit. 

Toate se amestecă într-o mare de emoţii care ne zăpăcesc şi ne afundă şi mai mult în deznădejde şi care, în cazul în care nu sunt gestionate corespunzător, ne vor arunca în depresie şi ne vor face să ne pierdem complet direcția în viaţă.

Ce vei afla dacă asculţi acest ghid:

 • vei înţelege de ce suferi: deşi pare evident, motivul suferinţei tale este mult mai profund, dincolo de faptul că persoana iubită nu mai este lângă tine; când vei înţelege tot ceea ce îţi cauzează durere vei putea să te eliberezi de ea;
 • vei învăţa tehnici şi exerciţii care te vor ajuta să te eliberezi de durere: în perioada ulterioară unei despărţiri sunt atât de multe emoţii implicate, încât uneori te vor copleşi; în această călători îţi voi împărtăşi tehnici pe care să le integrezi în viaţa ta şi care vor face tranziţia prin etapele doliului mult mai lină;
 • vei învăţa tehnici pentru controlul impulsurilor: în acest fel vei rezista tentaţiei de a căuta persoana care te-a făcut să suferi şi îţi vei păstra (sau recupera) demnitatea; 
 • vei interioriza iertarea, absolut necesară pentru a putea continua o viaţă armonioasă: te voi ghida şi voi fi alături de tine pentru a te începe să te vindeci şi să (te) ierţi, să (te) accepţi, să te eliberezi de orice vină şi să te conectezi la momentul prezent, să nu mai trăieşti în trecut;
 • te vei (re)conecta cu puterea ta interioară, te vei recunoaşte şi accepta ca fiind unica persoană responsabilă cu binele şi fericirea ta, consolidând stima şi iubirea de sine;
 • vei învăţa cum să te bucuri de singurătate, pentru că doar fiind bine cu tine, vei putea intra în relaţii sănătoase şi conştiente.
Niciodată nu este prea târziu pentru a avea viaţa pe care o doreşti!
 

Cuprins:

Introducere

Capitolul 1: Lumea mea s-a prăbuşit!

Partea întâi: Simt că mor!

Partea a doua: Ce se întâmplă în creierul nostru în momentul unei despărţiri?

Partea a treia: Este momentul să te răsfeţi un pic!

Capitolul 2: Nu pot să cred că a plecat!

Partea întâi: Am nevoie de o explicaţie!

Partea a doua: Toate drumurile duc la …..

Partea a treia: De ce s-a terminat?

Partea a patra: Cele mai frecvente nebunii pe care le face după o despărţire.

Capitolul 3: Oportunitatea din spatele durerii

Partea întâi: Eliberarea poverii.

Partea a doua: Gata cu veninul, începe dezintoxicarea!

Partea a treia: Importanţa iertării.

.

 

 

Capitolul 4: De la iluzii şi speranţă la realitate

Partea întâi: Misiune imposibilă!

Partea a doua: Cum se văd lucrurile fără ochelarii iubirii?

Partea a treia: Recomandări terapeutice.

Capitolul 5: Recuperarea puterii interioare

Partea întâi: Încântată, îmi pare bine să  mă cunosc!

Partea a doua: Cel mai tare trio: eu, singurătatea şi incertitudinea!

Partea a treia: Mini trusă de prim ajutor.

Considerente finale.

Acest ghid audio este pentru tine dacă:

 • treci acum printr-o despărţire sau ai trecut mai demult, însă încă suferi;
 • eşti în pragul unei despărţiri, însă te temi să faci pasul decisiv;
 • te temi că nu vei mai găsi niciodată pe altcineva;
 • nu mai crezi în iubire şi consideri că nu există relaţii sănătoase.

Despre mine: astăzi, la 42 de ani, sunt o femeie împlinită şi fericită, cu doi copii şi o relaţie armonioasă de peste 15 ani!

Însă nu am fost întotdeauna aşa: lipsa încrederii în mine, dependenţa emoţională, fricile şi nesiguranţa, toate acestea mi-au fost profesorii care au însoţit formarea teoretică din domeniul dezvoltării personale.

Pentru că da, teoria este frumoasă şi uşoară, însă practica… vai, cât am mai plâns şi eu! 🙂

Dar toate aceste experienţe personale mă ajută să te înţeleg mai bine, să cunosc stările prin care treci şi să te pot însoţi în această călătorie din inimă, nu doar din perspectivă teoretică.

Sunt autorul cărţilor „Vrei să iubeşti? Începe cu tine!” și ”Iubirea trăită conștient nu doare”, psiholog, specialist în activitatea de coaching, facilitator constelații familiale și consilier pentru dezvoltare personală şi spirituală şi voi fi onorată şi încântată să fiu alături de tine, pentru ca tu să-ţi vindeci inima rănită şi să fii #binecutine!

Informaţii de contact:

 • adresă cabinet: București, str. Elena Caragiani nr. 17 (zona Aviației, la 5 minute de stația de metrou Aurel Vlaicu)
 • telefon programări: 0766 44 01 02
 • e-mail: contact@binecutine.ro
 • FB: @binecutine
 • Youtube: cristina andreea stan
 • Instagram: cristina.andreea.stan 

Copyright @ 2023

STAN I. CRISTINA ANDREEA PFA